kamp alanı duş wc üst değiştirme çadırı haki yeşil gri

8265848



900,00 TL

kaliteli portatif giyinme çadırı, tuvalet kabini,duş ürünü yerli üretim olup,manuel kurulum olarak tasarlanmştır.

ürünün demirleri aynı kamp çadırında olduğu gibi birbirine geçme özelliği sayesinde pratik kurluma sahiptir.diğer muadillerinden farklı olarak iç dış galvenizli metal borularla iskeleti güçlendirilmiştir

rüzgara ve dış etkenlere karşı daha mukavvemetli hale getirilmiştir.evlatlarınıza miras bırakabileğiniz sağlamlıkta bir üründür.

dışardan içeriyi göstermeyen kaliteli kumaşlardan üretilmiştir.içerisinde şampuan  vs koyabileceğiniz cep bulunmaktadır.ürünün üst çatı kısmıda fermuarlıdır istenildiğinde  açılabilir.

yine üstkısmındaki iskelet sistemin bişeyler asmak için i bağlanabilir.hem içeriden hem dışardan açılıp kapanabilen fermuara sahiptir

ölçüleri 120x120x190

Detaylar ve Bakım

  • DİREKT GÜNEŞ IŞIĞINA MARUZ BIRAKMAYINIZ.
  • ÜRÜNÜ ISLAK PAKETLEMEYİNİZ
  • ÇADIRINIZIN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN, EKSTRA KORUMA BRANDA KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİZ

Kargo ve Teslimat

Yamaccadir.com üzerinden yapacağınız tüm alışverişler siparişinin sırasına göre hazırlanır. 14:00' a kadar verilen siparişler ertesi gün hazırlanarak anlaşmalı kargomuz ile teslim edilir. Siparişleriniz Türkiye'nin her yerine "ücretsiz kargo" olarak gönderilmektedir. İster sitemiz üzerinden kredi kartıyla, ister kapıdan kredi kartı ve nakit ödemeyle, istersenizde havale/EFT yöntemini kullanarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya verilir.

Siparişinizin kargoya verilmesine müteakip kargo tarafından tarafınıza SMS yoluyla gönderilen takip numarası ile kargonuzu takip edebilir aynı zamanda web sitesi üzerinden üyelik açarak yaptığınız alışverişlerde 'Hesabım' menüsünden sipariş ve kargo detaylarınıza ulaşabilirsiniz.

Benzer Ürünler